content pagina

Badkamer of keuken?

Een nieuwe badkamer, toilet of keuken laten installeren? Dan bent u bij LeovardiaLoodgieters in Leeuwarden aan het juiste adres.

Concurrerende prijzen

Leovardia loodgieters uit Leeuwarden kan uw volledige verbouwing verzorgen, inclusief de levering en installatie van sanitair tegen concurrerende prijzen. Daarbij heeft u de keuze uit een breed assortiment aan sanitaire voorzieningen.

Kennis & advies

Uiteraard helpen wij u graag bij het maken van een keuze. Door onze jarenlange ervaring en gedegen kennis van de branche weten wij u precies te vertellen welk sanitair bij uw wensen en behoeften past.

Leovardia loodgieters


  JARENLANGE ERVARING

Door onze deskundigheid en ruime ervaring als loodgieter en installatie werkzaamheden, worden de verstrekte opdrachten snel en accuraat uitgevoerd.

 COMPLEET PAKKET

Wij verrichten alle soorten loodgieterswerk, van het repareren van een lekkende kraan tot het vernieuwen of aanleggen van uw gehele sanitaire installatie. Of het nu gaat om de aanleg van een buitenkraan of het vernieuwen van een afvoer bij ons kunt uw voor al deze werkzaamheden terecht.


 SERVICE

Ook service en eventuele nazorg worden correct afgehandeld, want een opdracht uitvoeren is één, maar een duurzame relatie met u als klant opbouwen is minstens zo belangrijk.

Maar ook voor een complete installatie van een badkamer of een mechanische ventilatiesysteem. Door onze deskundigheid en ruime ervaring als loodgieter en installatie werkzaamheden, worden de verstrekte opdrachten snel en accuraat uitgevoerd. Ook service en eventuele nazorg worden correct afgehandeld, want een opdracht uitvoeren is één, maar een duurzame relatie met u als klant opbouwen is minstens zo belangrijk.